speaker
Ahmet Bal

HIDOCTOR | CEO

Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olan Ahmet Bal, kariyerine 1Numara Media Group’ta Proje Müdürü olarak başladı. Alarko Turizm – Hillside Leisure Group’da, Mobilera ve ADDA Communications’da görev aldıktan sonra 2009 - 2014 yılları arasında Finansbank'ta Bankacılık ve Ödeme Sistemleri alanında pek çok farklı departmanda yönetici olarak yer aldı.

Mart 2015’te Boyner Grup’a geçiş yapan Bal, Beymen’de sırasıyla Pazarlama Müdürlüğü ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini üstlendi ve sonrasında yine Boyner Grup’da Boyner’in Pazarlama ve İletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak olarak kariyerine devam etti.

2020 – 2022 yılları arasında yeni nesil ödeme platformu ininal'ın Ceo koltuğundaydı. 2021 Haziran itibariyle yaklaşık 1 yıl boyunca iPara’nın yönetim kurulunda yer aldı.

Ahmet Bal, 2022 yılı itibariyle ise uzman psikolog, diyetisyen ve spor eğitmenlerinin sunduğu hizmetleri yüksek teknolojiyle geliştirilmiş alt yapısı sayesinde tek bir çatı altında birleştiren online platform HiDoctor’ın Ceo’su olarak karşımıza çıkıyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun, ruhen ve bedenen “iyi olma” halini korumak isteyen herkesin kaliteli ve güvenilir bütünsel sağlık hizmetine kolayca erişebilmesi için ekibiyle birlikte çalışıyor. “Yaşam kalitesi” ve “mutluluk” kavramlarının bireylerle sınırlı olmadığının, ekosistemdeki tüm canlıların esenliğini sağlamak gerektiğinin ise ayrıca altını çiziyor.